• nl
  • en

Harstra Instruments

Ontmoet het team

Het team

Harstra Instruments is een productiebedrijf met afnemers over de hele wereld. Samen met het technische team worden producten ontwikkeld en getest. Daarnaast zijn de technisch medewerkers ook beschikbaar voor onderhoud en reparatie. Harstra is ook een erkende leerschool voor studenten van technische opleidingen. Het team is altijd uitgebreid met studenten op de tekenafdeling en in de werkplaats.

Harstra is een erkend leerbedrijf

De directie

Roland van der Ham
Techniek stroomt door het bloed van Roland van der Ham. 30 jaar geleden heeft hij het stokje overgenomen van zijn vader, dhr. Van der Ham senior. Roland is telkens op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en geïnteresseerd in nieuwe en betere technieken. Met zijn interesse, kennis en ervaring zorgt Roland altijd voor de beste oplossing voor de klant.

personeelsfoto_JRvdHam linkedin twitter-2

Jolanda Gerritse
Met jarenlange ondernemerservaring is Jolanda Gerritse sinds 1996 een prettige toevoeging voor Harstra. Relaties kunnen altijd bij haar terecht voor vragen en zullen met enthousiasme geholpen worden. Daarnaast is Jolanda een goede sparringspartner voor haar collega’s omdat zij met haar realistische en strategische kijk op zaken zorgt dat plannen concreet gemaakt worden.

personeelsfoto_JGerritselinkedin twitter-2